Verzuim op werk?

Naast (jeugd)hulpverlening is NovaPsy eveneens gespecialiseerd in het herstellen en bevorderen van de mentale gezondheid van medewerkers. Het wordt gemerkt als je werkt, maar het werkt als je wordt opgemerkt. Hiermee bedoelen we dat je als zieke werknemer niet wordt gezien als nummer, maar als individu. NovaPsy hanteert een persoonlijke, mensgerichte en fijne aanpak, waarbij maatwerk gericht op herstel en balans het uitgangspunt is.  

Ben je een werkgever? Ben je op zoek naar een mensgerichte organisatie die werknemers benaderd vanuit de opbouw en niet vanuit de afkeur? Neem dan contact met ons op.

NovaPsy richt zich op medewerkers die kampen met mentale problematiek. Werk en privé? Soms gaat het even niet samen. Dan is het fijn om te kunnen praten met een partij die kan voorkomen in plaats van achteraf genezen. In een vroegtijdig stadium is het signaleren van het kernprobleem van groot belang. Bij NovaPsy kunnen wij dit. Wij doen aan Burn-out behandelingen, Psychosociale Begeleiding, Lifecoaching, Mindfulness en Loopbaancoaching.

Wil je weten hoe we werken? Wacht niet langer en bel.. Bij NovaPsy zien we uw medewerker als individu en doen we wat nodig is en niet wat moet. Een mensgerichte aannpak gericht op snel en kwalitatief herstel. Bel of mail ons voor een offerte.

Waar ligt onze expertise?Zoals hierboven vermeld richten wij ons op Burn-out behandelingen, Psychosociale Begeleiding, Lifecoaching, Mindfulness en Loopbaancoaching. Soms kan een simpel gesprek veel opheldering geven. En soms is er meer nodig. Werknemers helpen, is wat wij doen zonder hierbij het belang van de werkgever te vergeten. In samenspraak met de werknemers proberen wij altijd in contact te blijven met de werkgever. Hierin is en blijft het aftasten wat wenselijk is voor beide partijen. Mocht NovaPsy niet in staat zijn om de medewerker verder te helpen, zal dit in een zo vroeg mogelijk stadium met de werkgever worden gecommuniceerd. 1

2

3

4

5

NovaPsy biedt behandeling aan werknemers met Burn-out klachten. Hoewel Burn-out geen medische diagnose is, maakt NovaPsy gebruik van wetenschappelijke diagnostiek om kenmerken van Burn-out in kaart te brengen en hier een passend vervolg op aan te bieden. 

NovaPsy biedt Psychosociale Begeleiding aan werknemers. Dit is gericht op emotionele en praktische ondersteuning bij psychische en sociale problematiek. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van motiverende gesprekstechnieken en cognitieve gedragstherapie.

NovaPsy biedt Lifecoaching aan medewerkers. Soms weet je het even niet meer. Vragen als wat wil ik, wie ben ik en wat kan ik blijven je dan bezig houden. Samen stellen we een plan van aanpak op en proberen we het gewenste resultaat te bereiken.

NovaPsy biedt Mindfulness training aan werknemers. Het aandacht hebben voor het hier en nu klinkt eenvoudig, maar wordt door menigeen vaak vergeten. NovaPsy kan hierbij helpen door verschillende oefeningen en vooral de kracht van herhaling.


NovaPsy biedt Loopbaancoaching aan werknemers. Het willen switchen van baan kan verschillende redenen hebben. Bij NovaPsy bieden we loopbaantrajecten op maat aan en begeleiden we de werknemer samen naar een nieuwe uitdaging.