Burn Out Talks

Niet terug naar het begin, maar verder naar iets beters

Burn-Out Talks is een programma waarbij mensen met of na een burn-out terecht kunnen komen om ervaringen met elkaar te delen. Vaak is het zo dat wanneer een burn-out behandeld is je los gelaten wordt. Men verwacht dan dat het allemaal wel goed is en goed zal komen. In sommige gevallen kan het ook voorkomen dat behandelingen onvoldoende effect hebben gehad.


Vaak wordt vergeten dat er nog steeds sprake kan zijn van eenzaamheid of overige overgebleven klachten. De bedoeling van Burn-Out Talks is om lotgenoten met elkaar in contact te brengen, zodat zij ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen, van elkaar kunnen leren en op deze manier een zo gelukkig mogelijk leven kunnen leiden. Niet dat dit onmogelijk is met je dierbaren, maar vaak word je beter begrepen door iemand die vrijwel hetzelfde heeft meegemaakt. Burn-out Talks biedt 2 opties: Groepsbijeenkomsten en Individuele Meetings.


LET OP: Ik zal het programma 'Groepsbijeenkomsten' tijdelijk kosteloos draaien. Als je meer of uitgebreide informatie wenst te ontvangen, kun je ook altijd mailen. Wees snel, want vol=vol

Groepsbijeenkomsten:

De groepsbijeenkomsten bestaan uit maximaal 5 á 6 deelnemers. De bijeenkomsten vinden online plaats en duren ongeveer 1,5 uur. De groepen worden bewust klein gehouden, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen en dat iedereen voldoende tijd krijgt om aan het woord te kunnen komen. Het programma bestaat uit 5 bijeenkomsten per maand. Je kunt zelf bepalen wanneer je je wilt inschrijven voor dit programma! Heb je 1, 2 of een aantal maanden geen behoefte aan groepsbijeenkomsten dan ben je niet verplicht om hieraan deel te nemen. Deelname is gericht op wanneer jij dat wilt.

Kosten: contact ons


Individuele Meetings:

Mocht je een groepssetting (nog) niet fijn of veilig genoeg vinden dan kun je ook kiezen voor één-op-één meetings. De eerste meeting is altijd gratis. De Individuele Meetings worden op maat aangeboden. Heb jij behoefte aan 1 gesprek per week? Prima! Wil jij 2 gesprekken per maand? Ook goed! Wil je gesprekken inplannen wanneer jij er behoefte aan hebt? Alles is mogelijk! Ook hoef je er niet voor te reizen.. Meetings vinden plaats via beeldbellen of telefonisch. Maar net waar jij behoefte aan hebt..

Kosten; contact ons


Herken jij je in bovenstaand verhaal of ken je iemand die hiervoor in aanmerking wilt komen, meld je dan aan via: info@novapsy.nl